Hoe vind je ons?

Driesstraat 58/302 9050 Ledeberg parking beschikbaar
Driesstraat 58/302 Ledeberg

Aan het station Gent Sint-Pieters neem je bus 9, 28 of 96 tot op het Ledebergplein. Vandaar wandel je de August Van Lokerenstraat in (links van de kerk). De Driesstraat is de eerste straat rechts. Op nummer 58 /302 vind je Impressantplus.

Kom je via de E17 vanuit Antwerpen, neem dan afrit 10 (Gentbrugge) en rij de Brusselsesteenweg op, richting Gent. 500 meter verder sla je links de Hovenierstraat in. Daarna neem je de vierde straat rechts (August van Lokerenstraat). De eerste straat op je rechterkant is de Driesstraat. Wij bevinden ons op nummer 58.

Kom je via de E40 vanuit Brussel of via de E17 vanuit Kortrijk, volg dan aan het knooppunt Zwijnaarde richting Gent-Centrum. Neem afrit 1 (Andere Richtingen) en sla vervolgens rechts af (Ledeberg). Volg de tramsporen tot het Ledebergplein. Aan de kerk sla je links af (August van Lokerenstraat). De eerste straat rechts is de Driesstraat. Impressantplus bevindt zich op nummer 58.

Vanuit het centrum  (Zuid)

Laat het Zuidpark op uw linkerkant en neem de Hubert Frère-Orbanlaan. Fiets het Keizerviaduct over. Het fietspad leidt naar een rond punt waar je de derde straat (Jacques Eggermontstraat) neemt. Ter hoogte van het Thais restaurant fiets je links de Edward Blaesstraat in. Volg verder de Onderwijsstraat die overgaat in de Driesstraat. ImpressantPlus bevindt zich op uw rechterkant.

Vanuit Sint-Pietersstation

Fiets links de Pr. Clementinalaan in. Volg verder de Burggravenlaan. Fiets over de brug en onder het viaduct door. Neem de bocht naar links (Hundelgemsesteenweg). Op het rond punt neem je de eerste straat rechts (Jacques Eggermontstraat). Ter hoogte van het Thais restaurant fiets je links de Edward Blaesstraat in. Volg verder de Onderwijsstraat die overgaat in de Driesstraat. ImpressantPlus bevindt zich op uw rechterkant.

Vanuit Dampoortstation

Fiets links de Kasteellaan in en blijf die volgen tot aan de Lange Violettestraat. Neem hier naar links en fiets onder het Keizerviaduct door. Blijf op de Brusselsesteenweg fietsen tot aan de supermarkt Delhaize. Neem hier rechts. U steekt twee kleine kruispunten over en komt in de Driesstraat. ImpressantPlus bevindt zich op uw linkerkant.

Contact

ImpressantPlus